Spreke hunder og unger

 

Vi her hjemme er så velsignet med spreke og tøffe unger, og spreke og tøffe hunder. Når foreldrene holder seg inne i regnvær, er det veldig godt at barna tar ansvar og tar med seg de pelskledde på en god og lang tur i skog og mark. Eldstejenta hadde med seg mobilen sin, og knipset noen bilder. Mellomstejenta hadde ikke med seg mobil, men tok en "selfie" med Kira etter turen var ferdig. 

Her har dere da turområdet, rett utenfor vår dør, sett gjennom kameraet til en 11 år gammel jente. 

 
 

 

En frisk og god Fredagstur for dem alle. Så får vi se om barna får sparket igang foreldrene sine, etter en relativt lang og lat sommer. 

 

 

#CairnTerrier #VerdensBesteKompis #HundOgBarn #UtPåTur 

Et Hundeliv her hjemme

Fredag og helg. For en av oss her hjemme blir det siste helg før arbeid og hverdagsliv setter igang igjen, for oss andre starter tiden med å gjøre seg klar til skole, barnehage, jobb og valpetid.

Å sette igang med valp er mye jobb, og med det kommer det planlegging. Leo skal prøves i utstillingsringen, på blodspor og kanskje litt agility. Så jeg har allerede nå startet planlegging.

Han skal også ha forsikring på plass, og helst hundepass, han skal og vaksineres og helsesjekkes jevnlig. Dette gjelder forresten for alle hundene våre, renraset eller ikke.

Det viktigste i starten er uansett å skape gode bånd, trygghet og ikke minst å få han renslig.

Jeg har i flere år drømt om å ha et lite oppdrett, med rundt ett kull i året, med gode og trygge hunder. Gjerne høyt premierte utstillings -og brukshunder. Kanskje jeg nå er steget nærmere å få realisert drømmen? 

 


 

 
 

 

Gleder oss enormt til å hente denne skjønne karen! 1 uke og 4 dager igjen..!!

I ventetiden forbereder vi oss på en hektisk høst, fylt med unger og hunder, som utgjør MASSE glede og grå hår. 

 

God Fredag der ute!! :)

 

 

#CairnTerrier #VerdensBesteKompis #Hundeliv #Valpesyk #LivetMedHund

Endringer og Tilskudd

Ett år har gått, og det har forsvunnet uten å merke hvor fort det går. Takk for alle kommentarer og meldinger, det har betydd mye for meg! Mye har skjedd, masse glede og en del jeg gjerne skulle vært foruten. Bloggen vil endres etterhvert. Planene er mange og store, kun tiden vil vise om de blir noe av. Det jeg kan røpe er at det kommer til å handle om hundene, alle 3.

Vi har fra før 2 tisper, ei Cairn jente, Leia og ei Terriermix jente, Kira. Om 2 uker henter vi oss en ny Cairn, denne gang en staselig liten kar som skal få navnet, Leo.

Mange planer og mange ønsker. 

 

 

Er han ikke bare helt skjønn?? 

 

#CairnTerrier #VerdensBesteKompis #DreamBig

Hamyst

Hamyst

Hamyst er en idè, en tanke og en drøm. Hamyst er en plan om et sunt og godt hundeoppdrett, med friske og flotte hunder, med høyt premierte og godlynte Cairn Terriere. Den spede begynnelse, fra drøm til virkelighet, og veien dit.

Blogg.no reklame

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits