Leo 10 uker

 

Lille Leogutten som er på vei til å bli stor gutt, 10 uker allerede. Tiden går så fort! 

Tirsdagen som var har han vært hos oss i 2 uker, og det har gått fantastisk bra. Merkes at det er valp i hus da, litt hektisk, litt mer planlegging og litt mer stress. Men, tiden raser jo, og snart er valpetiden over. Da kommer nok savnet etter den igjen :D 

 


 


 


 


 

 

Dette var da fotoseansen vår.. Herremin sier jeg bare. Han har da tålmodighet som barn flest, altså, den er ikke eksisterende..

 

 

#Leo #TiUker #CairnTerrier #VerdensBesteKompis 

 

Leo 9 uker

 

I dag er Leo 9 uker gammel og har vært hos oss i en uke allerede. 

 


 


 

Dagene går så fort!! Han er en utrolig liten kar, passer veldig godt inn :)

Ellers har det vært varmt i dag og, så jeg har jobbet med den ikke-eksisterende brunfargen. Det har vært veldig godt, og anbefales til de som kan :D 

Skolestarten har gått veldig bra, kidsa vokser og trives som aldri før. Herlig å se de små trollene vokse opp til å bli flinke og flotte jenter :) Varmer godt for en mor det :)

God kveld og natt <3

 

 

#CairnTerrier #Leo #NiUker #VerdensBesteKompis

Første kveld, natt og morgen

Da er dagen godt i gang, og alt har gått så bra.

Leo er en fantastisk valp, snill og god. Spist godt, sovet godt, og flink til å gjøre fra seg ute.En god og trygg valp på alle måter. 

 


 


 


 


  


 


 

Lar bildene snakke litt for seg selv. Nå er det husvask som står for tur her :) 

 

 

#CairnTerrier #Leo #Leia #Kira #Valp #Valpekos #ValpeTåke #VerdensBesteKompis

Dagen har kommet

Endelig er dagen her, i dag blir det jentetur for å hente skjønne lille Leo. 


 

Leo er da en vakker liten Cairn Terrier gutt, han er 8 uker gammel i dag. Før vi tar han med hjem skal han til veterinær, få vaksine, chip, helsesjekk og testikkelsjekk.

Vi er fire stk spente jenter her nå, klare til å sette oss i bilen og ta fatt på de uutholdelige milene.

Update kommer :)

 

#CairnTerrier #Terrier #Cairn #Jentetur #Leo #VerdensBesteKompis

Valpesyk!!

I går var en slik dag, alt var tungt energien var på bunn, og jeg måtte tvinge meg selv til å ikke tilbringe dagen på sofaen. Tanken kom tvert, hvordan skal det gå med en valp i hus?? Det er jo ikke som at det er lite jobb med en sånn liten tass, og hverdagen kommer fort, sommeren og enkle dager tar slutt. Høst, kulde, jobb, skole, aktiviteter, snø og vinter kommer igjen til å overta dagene, og i går føltes det helt håpløst. 

Heldigvis snur disse tankene. Etter en god natt, og en god morgen med ungene, føles det helt greit igjen, og valpesyken er tilbake. Har fått noen nye bilder av lille Leo, men de var litt uskarpe, så dere får nyte et bilde jeg har postet tidligere. Han karen her skal få så mye omsorg, kos, aktivitet og kjærlighet, så mye som er mulig. 

Nå skal jeg, hunder og unger ut og nyte at det fortsatt er sommer og sol, med en god tur i skogen. Senere i dag skal det planlegges til innkjøp av valpeutstyr, så om du vet om noe lurt vi burde ha, del gjerne. 

 

 

Ha en flott Mandag alle sammen!! :)

 

#Valpesyk #Cairn #CairnTerrier #VerdensBesteKompis 

 

Endringer og Tilskudd

Ett år har gått, og det har forsvunnet uten å merke hvor fort det går. Takk for alle kommentarer og meldinger, det har betydd mye for meg! Mye har skjedd, masse glede og en del jeg gjerne skulle vært foruten. Bloggen vil endres etterhvert. Planene er mange og store, kun tiden vil vise om de blir noe av. Det jeg kan røpe er at det kommer til å handle om hundene, alle 3.

Vi har fra før 2 tisper, ei Cairn jente, Leia og ei Terriermix jente, Kira. Om 2 uker henter vi oss en ny Cairn, denne gang en staselig liten kar som skal få navnet, Leo.

Mange planer og mange ønsker. 

 

 

Er han ikke bare helt skjønn?? 

 

#CairnTerrier #VerdensBesteKompis #DreamBig

Hamyst

Hamyst

Hamyst er en idè, en tanke og en drøm. Hamyst er en plan om et sunt og godt hundeoppdrett, med friske og flotte hunder, med høyt premierte og godlynte Cairn Terriere. Den spede begynnelse, fra drøm til virkelighet, og veien dit.

Blogg.no reklame

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits