Hund i ferier

 

Sommeren har kommet, igjen litt som julekvelden på kjerringa. Ferieturen er planlagt en god stund, lokasjon er plottet inn, overnattingssted er booket og betalt, reisen er planlagt i minste detalj. Så kommer du på [les; jeg], at det ligger 2 lodotter på teppet, som også gjerne skulle vært med i planleggingen. 

Denne gangen gikk turen til København, 9 dager i Amager, kjøring dit og tilbake. Hotell som ikke tillot hunder, for ikke å glemme at matmor i tillegg har klart å miste begge vaksinasjonskortene.. Å ta dem med var altså ikke en mulighet vi så på som reel. 

Et sted måtte de være. Gode råd var dyre. Igjen ble familie redningen. 

Vi hadde noen fantastiske dager i vakre København, og hundene, de led ikke de heller. 

 


 

 

Turer hver dag, middagsrester i tørrforet. Se på oss da, prinsessene på sin egen ferietur ute i det store havgap, hos Bestemor, som hadde oss i TO hele uker. Noen ganger lønner det seg for disse prinsessene, at matmor er lovlig sent ute med den viktigste planleggingen av alle; "Noen til å passe hundene"...!

Tar altså ikke sjansen på at det løser seg så enkelt neste år, da i tillegg med tre hunder, så sommeren 2016, den blir innenfor Norges landegrenser!

*planlegging herved vedtatt og ferdig* Så får vi se hva som skjer når mann og barn finner ut av min brilliante plan... 

 

 

#SommerFerie #Terrier #Cairn #CairnTerrier #SentUte #OrdneSæLæll 

Familien på tur

En fantastisk dag i Trøndelag i dag!! 

Ingen unnskyldninger gode nok, på med sko, hjelmer og bånd, her skulle det traskes, sykles, bades og nytes! En stor fordel (og en liten ulempe...) med å ha hund, en må bare komme seg opp av sofaen og ut, uansett vær og form. Fordelen med å ha en Cairn, er at de trives godt med å ha late dager også, en trenger ikke gå bygda rundt hver dag for at en Cairn skal trives. 

Frisk luft klarner hodet, og verden blir et hyggeligere sted med en gang. 

Nå flater de voksne på sofaen en liten stund, lar Tacoen synke inn, og lytter til lykkelig barnelatter og rop fra hagen, der de alle 3 er og leker med hundene. Dette gjorde godt i dag!! 

  

Noen bilder fra dagens tur, vi er velsignet med flotte unger, hunder og natur. 

God Lørdag! 

 

 

#Cairn #CairnTerrier #VerdensBesteKompis #UtPåTur #HundIFamilien #VakkertITrøndelag

Hamyst

Hamyst

Hamyst er en idè, en tanke og en drøm. Hamyst er en plan om et sunt og godt hundeoppdrett, med friske og flotte hunder, med høyt premierte og godlynte Cairn Terriere. Den spede begynnelse, fra drøm til virkelighet, og veien dit.

Blogg.no reklame

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits