Valpene 1 uke gamle

En uke gamle små tasser. Det var overraskende lite å gjøre den første tiden for oss tobeinte når det kom til valpenen, Kira var så flink med dem og tok seg av alt hun skulle. Det som ble mye jobb var noe jeg ikke hadde ventet, Kira holdt ikke på noe mat, alt rant ut av henne. Hun er ikke så vant til rå mat, og hun spiste 7 morkaker under fødsel, så magen hennes ble fullstendig i ulage. Kira ble mildt sagt tynn! Valpene fikk det de skulle, og Kira ble fort satt på en diett bestående av fiskeboller og mageregulerende medisiner. I starten fikk hun bare noen få fiskeboller pr. dag, også fikk hun en hel del av pastaen som skal være mageregulerende. Etterhvert som hun viste tegn til bedring økte vi på med fiskeboller, og startet forsiktig med å gi henne tørt valpefor. Heldigvis rettet det på seg, og valpene viste ingen tegn på at de fikk for lite mat. Kira begynte ikke å legge på seg igjen før etter hun var ferdig å die, men vektnedgangen stoppet heldigvis opp. 

  

Det frister med nytt kull her hjemme snart igjen, for det er absolutt herlig å ha valper i hus. Den største jobben for oss ble å holde mor og barn adskilt fra de to andre hundene, da vi ikke har stort hus med eget rom som Kira og valpene kunne være i, ble det en liten utfordring. Det holdt med ett uoppmerksomt øyeblikk, så var ulykken ute. Mer om dette kommer. 

 

#Valper #jrt #cairn #Sommeren2016 #EnUkeGamle 

 

suttung

15.01.2017 kl.11:54

Nydelige og jeg kjenner lukten av hvalper helt hit.

Hanne

15.01.2017 kl.23:50

suttung: Takk :) Valpelukt er bare helt nydelig! :)

tepausen.blogg.no

16.01.2017 kl.13:57

Åååå så små og søte. Nydelig tispe

Hanne

16.01.2017 kl.17:19

tepausen.blogg.no: tusen takk:) Dette er det første kullet her hjemme, så jeg er veldig stolt :)
Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

Hamyst er en idè, en tanke og en drøm. Hamyst er en plan om et sunt og godt hundeoppdrett, med friske og flotte hunder, med høyt premierte og godlynte Cairn Terriere. Den spede begynnelse, fra drøm til virkelighet, og veien dit.

Blogg.no reklame

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits