Valpesyk!!

I går var en slik dag, alt var tungt energien var på bunn, og jeg måtte tvinge meg selv til å ikke tilbringe dagen på sofaen. Tanken kom tvert, hvordan skal det gå med en valp i hus?? Det er jo ikke som at det er lite jobb med en sånn liten tass, og hverdagen kommer fort, sommeren og enkle dager tar slutt. Høst, kulde, jobb, skole, aktiviteter, snø og vinter kommer igjen til å overta dagene, og i går føltes det helt håpløst. 

Heldigvis snur disse tankene. Etter en god natt, og en god morgen med ungene, føles det helt greit igjen, og valpesyken er tilbake. Har fått noen nye bilder av lille Leo, men de var litt uskarpe, så dere får nyte et bilde jeg har postet tidligere. Han karen her skal få så mye omsorg, kos, aktivitet og kjærlighet, så mye som er mulig. 

Nå skal jeg, hunder og unger ut og nyte at det fortsatt er sommer og sol, med en god tur i skogen. Senere i dag skal det planlegges til innkjøp av valpeutstyr, så om du vet om noe lurt vi burde ha, del gjerne. 

 

 

Ha en flott Mandag alle sammen!! :)

 

#Valpesyk #Cairn #CairnTerrier #VerdensBesteKompis 

 

Margrethe

03.08.2015 kl.12:20

For en skjønn liten krabat! kos dere med turen og dagen :-)

frodith

03.08.2015 kl.12:30

Det var et godt ansikt å ha med seg videre inn i mandagen :-) Denne valpen blir vel et fellesprosjekt, så du får regne med alle tar i et tak :-) Kos deg videre med energi på vei opp :-) Klemmer <3

Hamyst

03.08.2015 kl.12:43

Margrethe: Takk for det, det skal jeg. :)

Hamyst

03.08.2015 kl.12:44

frodith: Ikke sant han har et godt ansikt? En drøy uke igjen nå, så er han her :) Ja, hundene er fellesprosjekt, så det går nok helt fint. Klem til deg :)

Stine Eline

03.08.2015 kl.14:15

Tankene og følelsene skifter fort! Men jeg har troa på at dere i fellesskap vil komme til å klare det :) Utrulig fin hund.

Hamyst

03.08.2015 kl.15:03

Stine Eline: Takk, ja, det tror jeg og. Har aldri hatt 3 hunder før i voksen alder, men jeg vil tro det går bra.
Og jeg er helt enig, han er kjempe fin. :)

Greta

03.08.2015 kl.17:13

Enkelte dager er bare tunge slike er det bare. Man har opp og nedturer eller dager. Men når dagen etter er kjempefin så er det jo ikkje noe problem da:). Tenker dere har hatt ein super dag i skogen og så planlegge innkjøpe til sjarmøren. Det må veer kjekt da. Nyt resten av dagen/kvelden

Hamyst

04.08.2015 kl.10:40

gretashobby:Det går som regel litt opp og litt ned i livet, men de fleste dagene er jo heldigvis gode og jevne. :) Resten av dagen ble kjempe fin. :)
Så utrolig koselig å se deg igjen her inne, Hanne :-D

For en herlig liten voffs dere har! :-) Jeg er helt,helt sikker på at dette fikserer dere kjempe bra:-D

Ønsker deg en strålende kveld :-)) Klem <3

Hamyst

05.08.2015 kl.20:56

Ritamarita: Så koselig av deg!! :) Ble en lang pause på meg.
Gleder meg helt vilt til å hente denne lille karen, tror nok det vil gå bra jeg og :)
God kveld til deg :)
Skriv en ny kommentar

Hamyst

Hamyst

Hamyst er en idè, en tanke og en drøm. Hamyst er en plan om et sunt og godt hundeoppdrett, med friske og flotte hunder, med høyt premierte og godlynte Cairn Terriere. Den spede begynnelse, fra drøm til virkelighet, og veien dit.

Blogg.no reklame

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits