Spreke hunder og unger

 

Vi her hjemme er så velsignet med spreke og tøffe unger, og spreke og tøffe hunder. Når foreldrene holder seg inne i regnvær, er det veldig godt at barna tar ansvar og tar med seg de pelskledde på en god og lang tur i skog og mark. Eldstejenta hadde med seg mobilen sin, og knipset noen bilder. Mellomstejenta hadde ikke med seg mobil, men tok en "selfie" med Kira etter turen var ferdig. 

Her har dere da turområdet, rett utenfor vår dør, sett gjennom kameraet til en 11 år gammel jente. 

 
 

 

En frisk og god Fredagstur for dem alle. Så får vi se om barna får sparket igang foreldrene sine, etter en relativt lang og lat sommer. 

 

 

#CairnTerrier #VerdensBesteKompis #HundOgBarn #UtPåTur 

Greta

01.08.2015 kl.09:24

Neimen så flotte bilder 11 åringen tok da. Syns virkelig at foreldra også må komme seg ut å gå litt hehe. Kan ikkje bare la ungene gjøre luftingen hihi. Tenker det blir noen turer på både store og små eg. Ha ein fin lørdag

Hamyst

01.08.2015 kl.12:44

gretashobby: Ja, hun er både flink og sprek den jenta der. Er helt enig i at foreldrene og bør, så det blir i dag. :) God Lørdag!!

frodith

01.08.2015 kl.15:17

Deilige turbilder :-) Fine venner de to der :-)

Hamyst

01.08.2015 kl.17:33

frodith: Takk, ja det er de :)
Skriv en ny kommentar

Hamyst

Hamyst

Hamyst er en idè, en tanke og en drøm. Hamyst er en plan om et sunt og godt hundeoppdrett, med friske og flotte hunder, med høyt premierte og godlynte Cairn Terriere. Den spede begynnelse, fra drøm til virkelighet, og veien dit.

Blogg.no reklame

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits