Et Hundeliv her hjemme

Fredag og helg. For en av oss her hjemme blir det siste helg før arbeid og hverdagsliv setter igang igjen, for oss andre starter tiden med å gjøre seg klar til skole, barnehage, jobb og valpetid.

Å sette igang med valp er mye jobb, og med det kommer det planlegging. Leo skal prøves i utstillingsringen, på blodspor og kanskje litt agility. Så jeg har allerede nå startet planlegging.

Han skal også ha forsikring på plass, og helst hundepass, han skal og vaksineres og helsesjekkes jevnlig. Dette gjelder forresten for alle hundene våre, renraset eller ikke.

Det viktigste i starten er uansett å skape gode bånd, trygghet og ikke minst å få han renslig.

Jeg har i flere år drømt om å ha et lite oppdrett, med rundt ett kull i året, med gode og trygge hunder. Gjerne høyt premierte utstillings -og brukshunder. Kanskje jeg nå er steget nærmere å få realisert drømmen? 

 


 

 
 

 

Gleder oss enormt til å hente denne skjønne karen! 1 uke og 4 dager igjen..!!

I ventetiden forbereder vi oss på en hektisk høst, fylt med unger og hunder, som utgjør MASSE glede og grå hår. 

 

God Fredag der ute!! :)

 

 

#CairnTerrier #VerdensBesteKompis #Hundeliv #Valpesyk #LivetMedHund

Greta

31.07.2015 kl.18:08

Høyres ut som du går ein hektisk høst imøte. Veit ikkje om eg fikk med meg alt. Men skjønner så pass at i tillegg til hunder du har så får dere ein ny om vel ei uke. Han var skjønn da. Blir spennende å sjå kva meir du får til. Lykke til og kos deg. Først må du ha ei flott helg og hvertfall fin fredagskveld

Hamyst

31.07.2015 kl.19:27

gretashobby: Da har du vel igrunn fått med deg det viktigste. :) Planene mine er enda på tegnebordet, og jeg bobler over av ideer, så det kan komme litt forskjellig på bloggen innimellom tror jeg.
Tusen takk for det, og det samme til deg!!

Stine Eline

31.07.2015 kl.19:50

Tror det kan bli bra og jeg tror kansje du kan oppnå drømmen din.. Det tar bare litt tid..

God helg :)

Hamyst

31.07.2015 kl.19:52

Stine Eline: Tid tar det ja, og veldig mye å sette seg inn i, men det er verdt et forsøk. :) God helg til deg og!! :)
Skriv en ny kommentar

Hamyst

Hamyst

Hamyst er en idè, en tanke og en drøm. Hamyst er en plan om et sunt og godt hundeoppdrett, med friske og flotte hunder, med høyt premierte og godlynte Cairn Terriere. Den spede begynnelse, fra drøm til virkelighet, og veien dit.

Blogg.no reklame

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits