Kira

  

Møt Kira, vår lille terreiermix-jente.

Kira ble født i November 2012, og i Januar 2013 dro min kjære mann helt til Røyken for å hente henne hjem til trøndelag.

  

Jeg satt og trålte Finn.no etter valp, vi skjønte ganske fort etter Minnie døde at vi ønsket oss en hund til, Leia sturet, og det gjorde mor i huset og!

Jeg snublet over disse bildene på Finn.no, og forelsket meg i denne jenta. Ringte, og hun var ledig. Det var 3 stykker som skulle selges, Kira var den eneste som hadde pels av dem..

 

 

Her er Kira med 2 av sine kullsøsken. Er dem ikke bedårende alle sammen? Kule bikkjer!! Moren er halvt terrier halvt nakenhund, og faren er Jack Russel Terrier.

Anyhow.. Jeg visste jeg ville ha denne lille jenten, men hvordan få henne til Trøndelag?

Løsningen ble å pakke inn min kjære influensasyke mann i masse klær, sette han i bilen, og la han kjøre fra Melhus til Hønefoss på natten, og hjem igjen på morgenen. Ja, jeg vet, jeg har verdens beste mann!

 

 

Hun var perfekt, en enkel, herlig liten hund, sov gjennom nettene, tisset ute, var snill med ungene, og ble godtatt av Leia, vår andre hund.

 

 

Ett herlig lite sjarmtroll!

 

 

Kira er glad i å være med der det skjer, når det skjer, uansett hva som skjer!

 

 

Kira har kurrert min frykt for å skaffe meg en blandingshund, og jeg håper hun blir veldig gammel her hos oss.

Jeg har vel en forkjærlighet for terriere, og det har smittet over til resten av slekta, alle liker hundene våre, og det er en herlig følelse.

 

 

 


 

#Kira #Terrier #verdensbeste #jackrussel #nakenhund #kuleste

Karoline

09.12.2013 kl.12:16

Elsker bloggen din! Håper du vil ta en titt innom bloggen min også http://karrovi.blogg.no/ <3

Hamyst

09.12.2013 kl.12:21

Karoline: Takk :)

folkogdyriskogen

07.03.2014 kl.13:56

hahaha! Se der ja! Det var en flott trio det tenker jeg :-D Nydelig hund dere fikk dere <3 Og så søtt gjort av mannen din! :-) Hva er det man ikke gjør for den man elsker, sier jeg bare :-)

Hamyst

07.03.2014 kl.14:01

folkogdyriskogen: Ja, er dem ikke kule?? =)
Jeg vet virkelig hva jeg har i den gode mannen min. :)
Skriv en ny kommentar

Hamyst

Hamyst

Hamyst er en idè, en tanke og en drøm. Hamyst er en plan om et sunt og godt hundeoppdrett, med friske og flotte hunder, med høyt premierte og godlynte Cairn Terriere. Den spede begynnelse, fra drøm til virkelighet, og veien dit.

Blogg.no reklame

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign
hits